2024 Yılı Ekim Dönemi Fen  Bilimlerinde Proje Yazma Eğitimi

Birimimiz tarafından Fen Bilimleri alanında proje başvurusu yapacak araştırmalara yönelik olarak 9 Ekim Çarşamba günü saat:14.00'da Microsoft Teams üzerinden Fen Bilimlerinde Proje Yazma Eğitimi verildi. Düzenlediğimiz  eğitim, Mühendislik Fakültesi Polimer Malzeme Mühendisliği öğretim üyesi değerli hocamız Doç. Dr. Alper KAŞGÖZ tarafından  verildi. Mühendislik Fakültesi Polimer Malzeme mühendisliğinde Öğretim Üyeliği  ve aynı zamanda ARGE Koordinatörlüğü görevini de yürüten Doç. Dr. Alper KAŞGÖZ,  TÜBİTAK proje örnekleri üzerinden katılımcılara, değerli tecrübelerini aktardı; ardından 2. oturumda proje başvurusu yapacak araştırmacılara Proje Süreçleri Eğitimi, birimimiz Öğretim Görevlisi Cengiz KALYONCU tarafından verildi. Proje süreçleri eğitiminde,  güncellenen yönergedeki önemli hususlar ve BAP Uygulama pSüreçleri  kapsamında bilgilendirme yapıldı ve otomasyon üzerinden proje başvuru aşamaları anlatıldı; bir proje başvurusunun eksiksiz ve hatasız yapılması için katılımcılara dikkat edilmesi gereken  detaylar hakkında bilgi verildi.