TÜBİTAK 1512 Bireysel Genç Girişim Programı Semineri

Yalova Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü , YUBİTAM ile Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi'nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu  TÜBİTAK 1512 Bireysel Genç Girişim Programı 2016 yılı 3. Çağrısı ile ilgili bilgilendirici semineri 19/Ekim/2016 Çarşamba günü saat 15:00’da Yalova Üniversitesi Merkez Kampüs Sağlık Kültür Daire Başkanlığı Konferans Salonu’nda düzenleyecektir.

Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, ULUKOZA Programı ile TÜBİTAK 1512 BİGG’in resmi uygulayıcı kuruluşudur.

TÜBİTAK 1512 Programı, Teknoloji odaklı iş fikirlerine 150.000 TL %100 hibe desteği vermektedir.

Seminer 1 saat sürecek ve semineri BİGG ULUKOZA Proje Yürütücüsü Erkin BİLALOĞLU verecektir.

Tüm Yalova Üniversitesi Öğretim Elemanları ve Öğrencilerimizin katılımınızı bekler bilgilerinize saygılarımızla sunarız.

Not: Merkez Kampüsümüze diğer Kampüslerden servis kalkacaktır.