1512 Girişimcilik Destek Programı 2023–1 BİGG Çağrı Duyurusu

Bireysel Genç Girişim (BiGG) adıyla anılan TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB) 1512 – Girişimcilik Destek Programı, girişimcilerin teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerini katma değer ve nitelikli istihdam yaratma potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüştürebilmeleri için, girişimcilerin fikir aşamasından pazara kadar olan faaliyetlerini desteklemektedir. BiGG Programı girişimciliğin özendirilmesini ve uluslararası rekabet gücü olan, yenilikçi, teknoloji düzeyi yüksek ürün ve hizmetleri geliştirebilen başlangıç firmalarının oluşturulmasını amaçlamaktadır. Bu amaç doğrultusunda BiGG 2023 yılının birinci çağrısına çıkılmaktadır.   

                                                          

BiGG Programına ait detaylı bilgiler, duyurular, Uygulayıcı Kuruluşlar ve iş birliği yaptıkları kuruluşların listesi Programın resmi sitesi olan https://www.tubitak.gov.tr/tr/destekler/sanayi/ulusaldestek-programlari/icerik-1512-girisimcilik-destek-programi-bigg adresinde yer almaktadır.

 

1512-BİGG 2023 Yılı 1. Çağrısı Metni

 

Kimler  Başvurabilir?

• Ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans veya Doktora Programına Kayıtlı Öğrenciler,

• Ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans veya Doktora Programından Mezun  Kişiler,

• Ön Başvuru Tarihi İtibariyle Herhangi Bir İşletmenin Ortaklık Yapısında Yer Almayan,

• Daha Önce Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim Sermayesi Desteği ya da TÜBİTAK 1512 Programı  2. Aşaması Kapsamında Destek Almamış Kişiler

 

Ön Ödemeli 450.000 TL Yatırım Desteği İçin Başvuruda Bulunabilir.

 

 

Başvuru ve detaylı bilgi için https://biggdunya.com/ internet adresinden  ulaşabilirsiniz.

İletişim:  +90 380 542 15 00 | info@biggdunya.com