2019 İkinci Dönem Proje Başvuru Tarihleri

 Bilimsel Araştırma Yönergesi’nin 14.Maddesinin e) fıkrası “Alt Yapı Projesi” ve “Lisansüstü Tez Projesi” hariç diğer proje türlerinde ilk kez proje başvurusu yapacak olan yürütücüler kurum içi proje eğitimine katılmak zorundadırlar. “ ve 9. Maddesinde “Proje başvuruları, komisyonun her yıl belirleyeceği tarihlerde olmak üzere Nisan ve Ekim dönemlerinde yılda 2 defa yapılır.” demektedir.

 Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi 2019 Yılı 2.Dönem Proje Başvuru tarihinin 15 - 30 Ekim olarak alınmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verilmiştir. Proje başvurularınızı BAP Otomasyonundan tamamladıktan sonra BAP Ofis’e gönder butonuna basarak sistemden birimimize gönderilmesi ve 1 ıslak imzalı nüshasını teslim elden teslim edilmesi gerekmektedir.

 Bu sebeple 2019 yılı Ekim  ayında ilk defa proje başvurusunda bulunacak öğretim elamanlarımız için “2 Ekim 2019 Çarşamba günü Mühendislik Fakültesi D-301 nolu sınıfta saat 12:00-12:30 arasında Prof.Dr. İ.Gökhan TEMEL tarafından Proje Yazma Eğitimi” verilecektir. Proje yazma eğitimine katılmayan yürütücülerin proje başvurusu kabul edilmeyecektir.

Proje Başvuru Üst Limitleri;

Yükseklisans Tez Projeleri;                8.500 TL

Doktora Tez Projeleri;                        12.500 TL

Diğer Araştırma Projeleri;                  36.000 TL

Bilimsel Araştırma Yönergesi’ne  web adresimizden ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.