BAP ÜBYS Modülü İyileştirme ve Geliştirme Çalışma Toplantısı

Birimimiz ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı UBYS Modül Yazılım Ekibi Çalışma Toplantısı

Birimimiz çalışanları, Bilgi İşlem Daire Başkanlığımız yazılım ekibi çalışanları ve  İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı UBYS Modül yazılım ekibinin katılımlarıyla çalışma toplantısı gerçekleştirildi.  Online yapılan toplantıda, 2023 yılında yaptığımız ve yapamadığımız iyileştirmeler üzerine kritik yapmakla beraber, 2024 yılında birimimizin planladığı  BAP yazılımında iyileştirme ve geliştirme yapılması gereken hususlara değinildi. Toplatıda Ünivesitemiz, değerli paydaşımız İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ve  yaklaşık 20 üniversitenin kullandığı BAP yazılımının,  üniversitelerle işbirliği içerisinde geliştirilmesi için ortak çalışmalar yapılması kararı ve 2024 yılı yazılım geliştirmeleri ve iyileştirmelerine bir an önce başlanılması kararı alındı. BAP süreçlerinin yazılım üzerinden etkili ve hızlı yürütülmesi ve yazılım kullanıcısı proje yürütücülerimizin etkin olarak yazılımı kullanabilmesi için  İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı UBYS Modül yazılım ekibi ile  yazılım iyileştirme çalışmalarımız 2024 yılında bütün hızıyla devam edecektir.