Yalova Üniversitesi Etkinlikleri

2024 Yılı 1. Dönem Sosyal Bilimlerde Proje Yazma Eğitimi

14.03.2024 14:00 Microsoft Teams Eğitim

Birimimiz tarafından bütçesi desteklenen ve koordine edilen bilimsel araştırma projelerine yönelik olarak ilk defa proje başvurusunda bulunacak üniversitemiz araştırmacılarına yönelik olarak düzenlenen 14 Mart 2024 Perşembe günü saat: 14.00’da Microsoft Teams üzerinden düzenlenen etkinlikte, 1. oturumda  Sosyal  Bilimlerde Proje Yazma Eğitimi,  Koordinatörümüz İktisadi ve İdari Bilimler  Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi İshak TURAN   tarafından  verildi. Dr. Öğr. Üyesi İshak TURAN, katılımcılara proje yazma ile ilgili değerli tecrübelerini  aktardı ve proje yazmanın önemli hususlarını vurgulayarak anlattı. Etkinliğin 2.oturumunda ise Proje Süreçleri Eğitiminde; birimimiz personeli  Öğr. Gör. Cengiz KALYONCU tarafından, proje başvurusu yapacak araştırmacılara başvuru ile ilgili önemli bilgilendirmeler yapılarak, otomasyon sistemi üzerinden proje başvurusu aşamaları anlatılmış ve  proje süreçlerine yönelik olarak eğitim verilmiştir.