2024 Yılı 1. Dönem Fen Bilimlerinde Proje Yazma Eğitimi ve Proje Süreçleri Eğitimi

Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi olarak her proje başvuru öncesinde düzenlemiş olduğumuz proje yazma eğitimlerine bu yılda devam etmekteyiz. Fen Bilimleri alanında proje başvurusu yapacak araştırmalara yönelik olarak 13 Mart saat:14.00'da Microsoft Teams üzerinden düzenlediğimiz  etkinliikte, Mühendislik Fakültesi Polimer Malzeme Mühendisliği öğretim üyesi değerli hocamız Doç. Dr. Alper KAŞGÖZ tarafından  Fen Bilimlerinde Proje Yazma Eğitimi verildi. Proje yazma eğitiminde, önemli projelerde yürütücü olarak görev yapan Doç. Dr. Alper KAŞGÖZ,  TÜBİTAK proje örnekleri üzerinden katılımcılara, değerli tecrübelerini aktardı; ardından 2. oturumda proje başvurusu yapacak araştırmacılara Proje Süreçleri Eğitimi birimimiz Şube Müdürü Aysun ÖZ tarafından verildi. Proje süreçleri eğitiminde, otomasyon üzerinden proje başvuru aşamaları anlatıldı  ve proje başvurusunun eksiksiz ve hatasız yapılması için katılımcılara önemli hususlar belirtildi.